English
Search icon

Нашата мисия

БОРИКА АД е в основата на технологичната инфраструктура на платежната индустрия в България. Приоритет на дружеството е осигуряването на съвременна картова и платежна среда за финансовите институции. Компанията се стреми да отговаря в най-висока степен на потребностите на банките от модерни и иновативни технологични решения в полза на техните крайни клиенти.

Важно място в портфолиото на компанията заемат иновативните финтех услуги за крайни клиенти и партньори, като отдалечена електронна идентификация, електронен и облачен електронен подпис B-Trust, незабавни плащания Blink, мобилни плащания, парични преводи през банкомат Cash-M и др.

Вече над 30 години компанията е лидер в предоставянето на услуги за финансовия сектор и доверен партньор на банките и бизнеса.


Нашите ценности

Partnership logo

Партньорство и екипност

Уверени сме, че успехът е плод на партньорство и екипна работа. Стремим се към тях непрекъснато - както в ежедневната ни комуникация помежду ни, така и в отношенията ни с външния свят.

Security logo

Доверие и сигурност

Вярваме, че доверието и сигурността са изключително важни, когато става въпрос за финанси, и работим непрекъснато за спокойствието на нашите клиенти.

Experience logo

Опит и про­фесио­нали­зъм

Смеем да твърдим, че ние сме компанията с най-богати традиции в банковата сфера и това ни помага да бъдем уверени в решенията, които предлагаме.

Innovations logo

Иновации и динамика

Несъмнено, иновациите са движещата сила в съвременния свят, а ние се стремим да бъдем доверен съветник на банките при внедряването на последните технологични новости.

Care logo

Отговорност и грижа за клиента

Най-лоялните клиенти са тези, които усещат грижата за себе си, затова персоналното отношение и разбиране на нуждите на нашите клиенти е наш приоритет.

Свържете се с нас

Централно управление

София 1612
бул. "Цар Борис III" №41
и-мейл: office

Вижте всички офисиПоследвайте ни:

Имате запитване

Вашето запитване беше изпратено успешно!
Въвели сте некоректни данни. Моля, опитайте отново!


* Всички полета са задължителни