English
Search icon
8 Март 2023, сряда

БОРИКА въведе интерактивната система Holler.live за измерване на клиентската удовлетвореност

БОРИКА въведе интерактивната система Holler.live за измерване на клиентската удовлетвореност

БОРИКА въведе иновативната система Holler, чрез която предоставя възможност на своите клиенти да споделят в реално време мнения и впечатления от услугите и обслужването на Дружеството. Интегрирането на платформата е в отговор на желанието на БОРИКА да предложи канал за бърза и удобна комуникация с клиентите, като същевременно с това измерва степента на клиентска удовлетвореност.

Платформата е интегрирана както в офисната мрежа, така и в част от нотификациите, които получават клиентите с издаден електронен подпис. Достъпът до нея се осъществява чрез личното устройство на всеки клиент, като е необходима само интернет връзка през смартфон, таблет или компютър. Системата Holler гарантира прозрачност и пълно съответствие с Европейските директиви за защита на личните данни. Освен директната оценка, всеки клиент има възможност да допълни отговора си като сподели мнение и по допълнителни въпроси. В случай на възникнал казус и при желание клиентът има възможност да остави свой контакт, така че служител от дружеството да се свърже с него за съдействие.

 „Стремим се към открит диалог с нашите клиенти, затова внедряването на платформата Holler ще ни позволи да поддържаме открити линиите на взаимодействие с тях и същевременно да следим степента на клиентска удовлетвореност. Апелираме към клиентите ни да споделят своето мнение от обслужването и услугите, и да дават своята непосредствена обратна връзка“ споделя Недялка Йоловска, Главен директор „Продажби“ в Дружеството. 

За Holler. Live BV

Компанията е създадена през 2017 в Амстердам, Кралство Нидерландия, с инвестиция на холандски бизнес ангели, и изцяло български основен екип. Сред успехите на компанията са избирането й от над 3000 други стартиращи компании за участие в най-големия инкубатор за иновации в Европа - Station F, Париж, от холдинга LVMH (Луй Вюйтон, Моет и Шандон), управляван от най-богатия човек в Европа. Клиенти на Holler. Live BV са най-голямата застрахователна компания в Австрия, градския транспорт на Лисабон, Португалската държавна железница, община Амстердам и други. В България системата Holler се използва от телевизия btv, Център за градска мобилност, община Димитровград, община Ловеч и други.

Други новини

На 18 септември, понеделник, търговският офис на БОРИКА в Добрич ще бъде с ограничени функции
15 Септември 2023, петък

На 18 септември, понеделник, търговският офис на БОРИКА в Добрич ще бъде с ограничени функции

Офисът няма да обслужва клиенти в часовия интервал от 08.30 до 17.00 ч., поради планирано прекъсване на електрозахранването в района...

Научете повече
 Електронните ваучери за храна стават задължителни от 1 юли 2024 г.
22 Август 2023, вторник

Електронните ваучери за храна стават задължителни от 1 юли 2024 г.

Дигитализацията им изисква обединени усилия на всички страни в процеса: оператори на ваучери, търговци, банки и работодатели...

Научете повече
Четири самотни майки продължават да отглеждат децата си у дома
20 Юли 2023, четвъртък

Четири самотни майки продължават да отглеждат децата си у дома

Те получиха от БОРИКА помощ, която ще позволи децата да живеят в сигурна и защитена среда...

Научете повече

Свържете се с нас

Централно управление

София 1612
бул. "Цар Борис III" №41
и-мейл: office

Вижте всички офисиПоследвайте ни:

Имате запитване

Captcha Image
Вашето запитване беше изпратено успешно!
Въвели сте некоректни данни. Моля, опитайте отново!


* Всички полета са задължителни