English
Search icon
10 Декември 2018, понеделник

CSR кампания на БОРИКА с първо място на конкурса Eventiada IPRA Golden World Awards 2018 в Москва

CSR кампания на БОРИКА с първо място на конкурса Eventiada IPRA Golden World Awards 2018 в Москва
CSR кампания на БОРИКА с първо място на конкурса Eventiada IPRA Golden World Awards 2018 в Москва

В края на миналата седмица, кампанията „Подпиши се електронно за едно по-щастливо детство“, реализирана от БОРИКА АД, с помощта на агенция Chapter 4, в полза на фондация „Нашите недоносени деца“, получи първа награда в категория „Най-добра публична кампания“ в престижния конкурс Eventiada IPRA Golden World Awards в Москва, Русия. По същото време кампанията бе отличена и с номинация и в друг водещ международен конкурс – European Excellence Awards 2018 в Дъблин.

Кампанията беше проведена в края на 2017 година, като за всеки нов или подновен електронен подпис B-Trust, Дружеството дари 1 лев на фондация „Нашите недоносени деца“. Събраните средства бяха инвестирани в откриването на първия център у нас, посветен на нуждите на недоносените деца и техните семейства - „Малки чудеса“. БОРИКА закупи специализирано оборудване и заплати режийните разходи и консумативите на Центъра за 2018 година.

IPRA GWA е най-голямата глобална награда, организирана от 1990 г. на Международната асоциация за връзки с обществеността (IPRA), която подобрява стандартите за връзки с обществеността в световен мащаб от 1955 г. Eventiada IPRA Golden World Awards (GWA) от 2011 г. насам отличава регионални и международни кампании, реализирани от световни марки и водещи корпорации в Източна Европа, страните от ОНД и Централна Азия, и е най-голямата комуникационна награда в региона.

Номинациите на конкурса Eventiada IPRA Golden World Awards 2018 са в пет категории и включват проекти и агенции от 13 държави. Номинираните и победителите от Eventiada са избрани от международното жури на IPRA GWA, базирани на следните критерии: според международни стандарти, иновативност на постижението, качество на проучването, планиане и изпълнение, качество на приходите и оценка.

Благодарим на партньорите ни от агенция Chapter 4 за високия професионализъм и отдадеността на каузата, както и на фондация „Нашите недоносени деца“ за възможността да работим заедно в името на по-доброто бъдеще за недоносените бебета у нас.

Други новини

19 Август 2019, понеделник

На 20 август, вторник, офисът на БОРИКА в Плевен ще бъде с ограничени функции

Ако желаете да бъдете обслужени в този ден, заповядайте от 12.00 до 17:30 ч....

Повече
14 Август 2019, сряда

15 август, четвъртък – неработен ден за търговския офис на БОРИКА във Варна

Денят е обявен за празничен и неприсъствен за всички жители на града...

Повече
7 Август 2019, сряда

Офисът на БОРИКА в Стара Загора – с намалено работно време на 9 август, петък

Ако желаете да бъдете обслужени в този ден, моля заповядайте от 08.30 до 14.00 ч...

Повече

Свържете се с нас

Централно управление

София 1612
бул. "Цар Борис III" №41
и-мейл: office

Вижте всички офисиПоследвайте ни:

Имате запитване

Вашето запитване беше изпратено успешно!
Въвели сте некоректни данни. Моля, опитайте отново!


* Всички полета са задължителни